Wat betekent dit voor jou?

Werken bij WSW betekent: werken bij een deskundige, onafhankelijke en betrokken organisatie. Bij WSW doe je betekenisvol werk voor de volkshuisvesting: je maakt het samen met andere collega`s mogelijk dat deelnemers kunnen investeren in de bouw en verbouw van sociale huurwoningen. De medewerkers zijn betrokken bij al onze deelnemers en bij de sector.

Bij WSW krijg je veel eigen verantwoordelijkheid. De stijl van leidinggeven is resultaatgericht en coachend. Wij zijn gericht op kwaliteitsverbetering en vinden uitwisseling van kennis belangrijk. Wij stimuleren persoonlijke ontwikkeling van onze mensen.

Arbeidsvoorwaarden

Het begrip ‘goede werkgever’ komt bij ons ook tot uitdrukking in de arbeidsvoorwaarden. De basis is geregeld in de CAO Woondiensten. Omdat we persoonlijke ontwikkeling belangrijk vinden, krijg je daarnaast extra opleidingsmogelijkheden.

Werkklimaat

Wij staan open voor de mening van een ander. Wij gaan informeel met elkaar om en respecteren onderlinge verschillen. Deskundigheid, onafhankelijkheid, betrokkenheid en respect: dat vinden WSW’ers belangrijk.

Wij hebben een betrokken ondernemingsraad en een actieve personeelsvereniging.

Bekijk hier onze vacatures.