Werken bij WSW
Over WSW

Werken bij WSW

Werken bij WSW betekent werken voor een organisatie die als kernwaarden heeft: onafhankelijk, deskundig en betrokken. Bij WSW werk je voor een organisatie met een maatschappelijke taak: je helpt mee te zorgen voor een optimale financiering van de volkshuisvesting in Nederland.

Organisatie

WSW is een professionele, klantgerichte en transparante organisatie. Verantwoordelijkheden liggen zo laag mogelijk in de organisatie. Om die reden is de stijl van leiding geven resultaatgericht en coachend. We zijn sterk gericht op kwaliteitsverbetering en vinden persoonlijke ontwikkeling en uitwisseling van kennis belangrijk.

Arbeidsvoorwaarden

Het begrip ‘goede werkgever’ komt bij WSW ook tot uitdrukking in de arbeidsvoorwaarden. De basis is geregeld in de CAO Woondiensten. Omdat we persoonlijke ontwikkeling belangrijk vinden krijg je daarnaast extra opleidingsmogelijkheden.

Werkklimaat

Als je bij WSW werkt dan heb je ongeveer 60 collega’s. Samen zijn we verantwoordelijk voor de professionele uitstraling van de organisatie. Naast de hierboven omschreven kenmerken van onze organisatie kent WSW een duidelijke bedrijfscultuur. We staan open voor de mening van een ander. We gaan informeel met elkaar om, en respecteren onderlinge verschillen. Kwaliteit, integriteit, vertrouwen, betrokkenheid, respect en duidelijkheid: dat vinden WSW’ers belangrijk.

WSW heeft een betrokken Ondernemingsraad en een actieve personeelsvereniging.


Vacatures