Werken bij WSW

Werken bij WSW betekent: werken bij een deskundige, onafhankelijke en betrokken organisatie. Bij WSW doe je betekenisvol werk voor de volkshuisvesting: je maakt het mogelijk - samen met ongeveer zestig collega's - dat corporaties kunnen investeren in de bouw en verbouw van sociale huurwoningen. Onze medewerkers zijn betrokken bij hun klanten en bij de sector.

Bij WSW krijg je veel eigen verantwoordelijkheid. De stijl van leidinggeven is resultaatgericht en coachend. We zijn gericht op kwaliteitsverbetering en vinden uitwisseling van kennis belangrijk. We stimuleren persoonlijke ontwikkeling van onze mensen.

Arbeidsvoorwaarden

Het begrip ‘goede werkgever’ komt bij ons ook tot uitdrukking in de arbeidsvoorwaarden. De basis is geregeld in de CAO Woondiensten. Omdat we persoonlijke ontwikkeling belangrijk vinden, krijg je daarnaast extra opleidingsmogelijkheden.

Werkklimaat

Wij staan open voor de mening van een ander. We gaan informeel met elkaar om en respecteren onderlinge verschillen. Deskundigheid, onafhankelijkheid, betrokkenheid en respect: dat vinden WSW’ers belangrijk.

Wij hebben een betrokken ondernemingsraad en een actieve personeelsvereniging.

Vacatures

Momenteel hebben wij de volgende vacature:

Externe deskundige WSW Beleggingsadviescommissie, klik hier voor meer informatie.

Medewerker backoffice, klik hier voor meer informatie.

 

 

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden