WSW zet beleid eigen middelen in 2017 voort

WSW zet in 2017 het beleid rondom eigen middelen ongewijzigd voort. Per 1 januari 2018 beƫindigen we dit beleid met oog op de invoering van de Woningwet. Er gelden per 1 januari 2017 wel een aantal wettelijke beperkingen.

WSW past berekening borgingsplafond en borgingstegoed aan

Naar aanleiding van de verplichte scheiding van DAEB en niet-DAEB per 1 januari 2017 past WSW met ingang van deze datum de berekening van het borgingsplafond en borgingstegoed op drie punten aan.

Nieuw Reglement van Deelneming van kracht per 1 mei 2017

Vanaf vandaag is er een nieuw en geheel gemoderniseerd Reglement van Deelneming van kracht tussen WSW en zijn deelnemende corporaties.

WSW verstuurt eerste facturen premiedifferentiatie borgstellingsvergoeding

Afgelopen week verstuurde WSW de eerste kwartaalfacturen voor premies borgstellingsvergoeding. Daarvoor geldt sinds 1 januari 2017 een premiedifferentiatie.

Laatste nieuws

maandag 1 mei 2017

Vanaf vandaag is er een nieuw en geheel gemoderniseerd Reglement van Deelneming van kracht tussen WSW en zijn deelnemende corporaties.

Lees meer
maandag 1 mei 2017

Volgend op de laatste ontwikkelingen in de kapitaalmarkt (IRS- en forwardtarieven) en op de door woningcorporaties afgesloten leningen, berekende WSW de rentemaxima voor mei 2017.

Lees meer
donderdag 6 april 2017

Volgend op de laatste ontwikkelingen in de kapitaalmarkt (IRS- en forwardtarieven) en op de door woningcorporaties afgesloten leningen, zijn de rentemaxima voor april 2017 berekend.

Lees meer
Nieuwsarchief

Werken bij WSW

Bij WSW werk je voor een maatschappelijke organisatie die een substantiƫle bijdrage levert aan (de financiering van) de sociale woningbouw.

Vacatures

Contact

Neem direct contact op

Via ons telefoonnummer:

035 528 64 00

Of stuur direct een e-mail naar de juiste contactpersoon bij WSW.