WSW behoudt kredietwaardigheid maar met verschillende vooruitzichten

Kredietwaardigheidsbeoordelaars Moody’s Investors Service en S&P Global Ratings bevestigen in hun jongste rapporten de hoogste kredietwaardigheid voor WSW: Aaa respectievelijk AAA. Maar daar waar Moody’s zijn vooruitzicht met stabiel hetzelfde houdt als de vorige keer, verlaagt S&P zijn vooruitzicht van stabiel naar negati

Q&A beleidswaarde beschikbaar

De veelgestelde vragen en antwoorden beleidswaarde hebben we samen met Aw gebundeld en beantwoord. Het document is nu beschikbaar.

Minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties stelt hoogte saneringsheffing 2018 vast op € 159.440.421

WSW is als gemandateerd saneerder belast met het innen van de saneringsheffing. Met dit nieuwsbericht informeert WSW u over de hoogte van de saneringsheffing voor 2018.

WSW-onderzoek ziet grenzen aan investeren in verduurzaming bij corporaties

Geactualiseerd onderzoek van Waarborgfonds Sociale Woningbouw (WSW) toont aan dat er grenzen zijn aan investeren in duurzaamheid bij corporaties. Wanneer zij hun DAEB-bezit in 2030 naar gemiddeld energielabel A willen brengen is dat niet haalbaar

Laatste nieuws

maandag 8 oktober 2018

Volgend op de laatste ontwikkelingen in de kapitaalmarkt (IRS- en forwardtarieven) en op de door woningcorporaties afgesloten leningen, berekende WSW de rentemaxima voor oktober 2018.

Lees meer
dinsdag 2 oktober 2018

Geactualiseerd onderzoek van Waarborgfonds Sociale Woningbouw (WSW) toont aan dat er grenzen zijn aan investeren in duurzaamheid bij corporaties. Wanneer zij hun DAEB-bezit in 2030 naar gemiddeld energielabel A willen brengen is dat niet haalbaar.

Lees meer
dinsdag 25 september 2018

De Raad van Commissarissen van WSW (RvC) benoemde per 25 september 2018 Joop Pot tot lid van de RvC.

Lees meer
Nieuwsarchief

Werken bij WSW

Bij WSW werk je voor een maatschappelijke organisatie die een substantiële bijdrage levert aan (de financiering van) de sociale woningbouw.

Vacatures

Contact

Neem direct contact op

Via ons telefoonnummer:

035 528 64 00

Of stuur direct een e-mail naar de juiste contactpersoon bij WSW.